Onze voorzieningen

Ontdek meer over de Broodkist

Gratis Wifi

Op de gehele camping hebben we gratis WiFi

Privé sanitair

Als je wilt dan kan je zelfs een campingplek reserveren waarbij je privé sanitair hebt. Ons algemene toiletgebouw beschikt over 4 douches en 4 toiletten.

Tennisbaan

Op de camping hebben we een eigen tennisbaan, waar je je lekker uit kunt leven. Ook hebben we binnen in de schuur een ping pong tafel.

Wasje doen? Geen probleem!

Je kunt de wasmachine in het toiletgebouw gebruiken. In de recreatieruimte staat een droger tot je beschikking.

Sportveld

We hebben een groot veld om lekker te spelen en te sporten. Bijvoorbeeld voetbal (ook een minivoetbal/panna veldje), softbal of trampoline springen.

Dier vriendelijk

Minicamping de Broodkist is diervriendelijk. U mag gerust uw hond meenemen. Achter de camping bevind zich een groot hondenuitlaat gebied. Op de camping zelf hebben we vaak pony's op bezoek en hebben we aaibare dieren zoals konijntjes en cavia's.

Trikes en skelters

Op de camping hebben we voor de kinderen verschillende trikes en skelters waar lekker op gereden kan worden.

Magnetron met oven

In de recreatieruimte staat een magnetron met oven voor algemeen gebruik. Handig voor een babyhapje! Ook is er een extra koelkast en een extra vriezer.

Vlonders

We hopen dat iedereen een fijne droge vakantie bij ons geniet met mooi weer, maar af en toe moet het toch even regenen natuurlijk. Bang voor natte voeten? Regel bij ons vlonders!