Camping de Broodkist

Vooral veel plezier voor iedereen

Hallo, wij zijn Wessel, Albert, Lianne en Jarno de Visser. Wij proberen het op minicamping de Broodkist iedereen zo goed mogelijk naar de zin te maken. We organiseren regelmatig jeu de boules, voetbalwedstrijdjes, pony versier wedstrijdjes en tenniswedstrijdjes. Je kunt bij ons gratis een rondje op een pony rijden. Een potje tennissen, voetballen of gewoon lekker bbq-en en voor de tent zitten.

Wat bezoekers zeggen

Echte verhalen
Mieke Botter

Bij toeval zijn wij op deze heerlijke camping gekomen het maakte ons niet uit wat voor camping als we maar privé sanitair hadden. Ook wilden we geen 2 x dezelfde camping maar Raad eens wat, we willen niet meer weg we gaan nu voor de 4 de x in 2 jaar het is hier heerlijk!! Het is gezellig, rustig en super schoon. Lianne en Albert en hun 2 zonen zijn erg lieve, en behulpzame mensen die met hart en ziel de camping runnen. Ze doen alles zelf. Voor de kinderen is het heerlijk spelen met de mooie skelters en in de natuur speeltuin. Voor ons is het thuiskomen in juni en september. We hopen hier nog lang te kunnen verblijven. Onze kinderen en vrienden en familie komen ons er graag bezoeken.

Mieke Botter

Ivy en Dex

We zijn nu 2 keer bij de Broodkist geweest en vinden het super leuk! Dit jaar gaan we weer en we kijken er al naar uit om te gaan paardrijden en te knuffelen met de paarden en de andere dieren. Ook vinden we het super om met de grote lego en de skelters te spelen.

Ivy en Dex

Henk en Diana

We komen al een paar jaar op deze leuke en gastvrije camping. Nooit is iets te veel gevraagd. Heerlijk rustig en gezellig kamperen. Het is echt een mooie uitvalsbasis voor wandelaars en fietsers. Om die reden onze favoriete camperplek. Groetjes Henk en Diana.

Henk en Diana