17843F05-5547-4E76-901C-62F0258CDF70
bellenblaas
camper mooi
Rijden op Kyra
konijnen
A9DF175E-31FC-4114-9E44-09F224A136FC
8E078A86-F0E2-493B-9FD8-36755101AE1B
uitzicht vanaf camperveld
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

Welkom bij camping de Broodkist.

De vrolijkste boerencamping van Zeeland.

Wij proberen het op minicamping de Broodkist iedereen zo goed mogelijk naar de zin te maken. We organiseren regelmatig jeu de boules, voetbalwedstrijdjes, pony versier wedstrijdjes en tenniswedstrijdjes. Je kunt bij ons gratis een rondje op een pony rijden. Een potje tennissen, voetballen of gewoon lekker bbq-en en voor de tent zitten.

In de tent, caravan of camper

In een chalet

In een vakantiewoning

A476174F-58A5-4E1F-913A-E75027E1B6C2

Controleer direct de beschikbaarheid

En kom lekker op vakantie bij ons


Activiteiten op de camping

Ontdek hier wat je allemaal kunt doen
Gewoon opsturen!

Jouw foto's op onze website?

Wil je jouw mooiste vakantie herinneringen aan de Broodkist op onze website zetten, dan staan we daar voor open. Mail jouw foto's naar debroodkist@online.nl
Stuur een mail.
JA!

Hoe beleven onze gasten de camping?

Ontdek hun belevenissen
Mieke Botter

Bij toeval zijn wij op deze heerlijke camping gekomen het maakte ons niet uit wat voor camping als we maar privé sanitair hadden. Ook wilden we geen 2 x dezelfde camping maar Raad eens wat, we willen niet meer weg we gaan nu voor de 4 de x in 2 jaar het is hier heerlijk!! Het is gezellig, rustig en super schoon. Lianne en Albert en hun 2 zonen zijn erg lieve, en behulpzame mensen die met hart en ziel de camping runnen. Ze doen alles zelf. Voor de kinderen is het heerlijk spelen met de mooie skelters en in de natuur speeltuin. Voor ons is het thuiskomen in juni en september. We hopen hier nog lang te kunnen verblijven. Onze kinderen en vrienden en familie komen ons er graag bezoeken.

Mieke Botter

Ivy en Dex

We zijn nu 2 keer bij de Broodkist geweest en vinden het super leuk! Dit jaar gaan we weer en we kijken er al naar uit om te gaan paardrijden en te knuffelen met de paarden en de andere dieren. Ook vinden we het super om met de grote lego en de skelters te spelen.

Ivy en Dex

Henk en Diana

We komen al een paar jaar op deze leuke en gastvrije camping. Nooit is iets te veel gevraagd. Heerlijk rustig en gezellig kamperen. Het is echt een mooie uitvalsbasis voor wandelaars en fietsers. Om die reden onze favoriete camperplek. Groetjes Henk en Diana.

Henk en Diana

Camping nieuws

read our articles

9 september, wat is het strand mooi

Wat een mooie foto’s van de vuurtoren en een boot die dichtbij langs vaart.

Met de pony’s naar strand 10 augustus 2022

Met de pony’s naar strand geweest, Kyra, Thomas en Absam mochten mee.

Wij zijn aangesloten bij mijn lievelingsplek