Gisteren ben ik naar een netwerkdag geweest over plattelandstoerisme, dit was een erg leuke en leerzame dag en daar hebben we het over bloggen gehad. Het lijkt mij leuk om jullie via mijn berichtjes mee te laten genieten van het wel en wee van het runnen van onze minicamping. Hier mijn eerste stukje.

Nog 1 week en dan gaat eindelijk het nieuwe seizoen weer beginnen. Wij hebben er weer erg veel zin in, hopelijk hebben jullie ook weer zin om naar onze camping te komen.

Deze week staat nog even in het teken van de voorbereidingen, ik ben nu druk bezig met het poetsen van het toiletgebouw..

Het chalet en de pipowagen zijn ook allebei vanaf Goede Vrijdag verhuurd, dus ook deze zijn weer bijna klaar voor de verhuur. Verder wordt er druk gebouwd aan het nieuwe zomerhuis, dit is nog niet helemaal klaar, maar daar kunnen jullie natuurlijk wel allemaal een kijkje in komen nemen als jullie hier zijn.

Gelukkig is het nu weer wat droger aan het worden, de camping was erg nat afgelopen weken, maar het vele water is nu lekker allemaal weer verdwenen. Vandaag of morgen lekker het gras nog even maaien en dan ziet dat er ook weer mooi uit.

De speeltoestellen zijn allemaal geschuurd, maar daar moet nog een nieuw kleurtje op gezet worden, dit gaat hopelijk de komende week nog lukken. De grote wip gaat plaatsmaken voor een wip waar je met z’n vieren op kan zitten, een soort wipkip met een veer eronder. Ik zal hier volgende week nog een foto van plaatsen.

De recreatieruimte staat nog een beetje te vol met een tractor, een caravan en wat andere spullen die er niet in thuis horen, ook deze moet nog even opgeruimd en klaargemaakt worden voordat de gezelligheid hier op de camping volgende week weer gaat losbarsten.

Dus voorlopig hoeven we ons hier nog niet te vervelen…. Ik ga weer lekker aan de slag en ik zal snel wat foto’s plaatsen van de vorderingen die gemaakt worden in het opknappen schoonmaken!

Allemaal een heel fijn weekend gewenst en hopelijk tot ziens op de camping.

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Spring naar toolbar