chalet, welkom

Het chalet is er in ieder geval helemaal klaar voor.

chalet

Het handdoeken pakket ligt ook klaar.

Nog 1 nachtje en dan gaat het nieuwe seizoen beginnen. We hadden weer best wat kleine probleempjes zo vlak voor het begin van het seizoen. De kranen in het privé sanitair waren helaas weer kapot gevroren, dus die moesten vervangen worden, nadat ze vervangen waren lukte het niet om de geiser aan te krijgen, hier de loodgieter voor laten komen, maar er moet een onderdeeltje besteld worden en dat gaat niet meer lukken voor de Pasen, jammer hoor…

Het chalet moest omgezet worden naar aardgas, ook dit ging niet vanzelf, het gasfornuis was niet geschikt voor aardgas, maar dankzij Mobillux de leverancier van ons chalet kregen we gratis en voor niks een nieuw gasfornuis dat wel geschikt is voor aardgas.

De Wi-Fi willen we ook verbeteren op de camping, maar dat gaat ook nog niet zomaar, 3 maart naar KPN gebeld voor een oplossing en 26 mei!!! komen ze hier pas wat aan doen, dit is best wel teleurstellend dat het zolang moet duren, maar ja, we hebben wel Wi-Fi op de camping en na 26 mei moet het nog een stuk beter worden.

camping

Voor de schoonmaak

camping

en na de schoonmaak

 

 

De pipowagen was net helemaal schoongemaakt, maar toen moest er ook nog een nieuwe geiser in, helaas was dit een ander model en moest er ook nog een gat geboord worden in de pipowagen, alles weer onder het stof…. weer opnieuw aan het poetsen geslagen.  Zoals jullie op de foto´s kunnen zien heb ik in ieder geval wel eer van m´n werk…. We hebben er zin in, laat het nieuwe seizoen maar beginnen!

camping

Voor de schoonmaak

camping

en na de schoonmaak…

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Spring naar toolbar